Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinu Maxer a răspuns la cea mai fierbinte întrebare: L-a înșelat fosta soție cu un medic estetician?

romaniatv.net
dinu maxer

Cântărețul Dinu Maxer a răspuns la cea mai fiebinte întrebare aflată pe buzele fanilor, după despărțirea de soția sa. Dinu și Deea au pus punct unei căsnicii de 18 ani, care s-a materializat și cu doi copii. Cei doi încă locuiesc în același bloc, chiar dacă în apartamente diferite. Dinu Maxer spune că nici el nici soția lui nu vor ca micuții să simtă lipsa vreunuia dintre părinți.

Motivul divorțului ar fi fost infidelitatea soției

Unul din motivele speculate pentru divorțul dintre cei doi ar fi fost infidelitatea Deei Maxer. Dinu Maxer spune însă că soția lui nu l-a înșelat și că relația lor s-a destrămat mai degrabă din viziuni financiare diametral opuse. Mai exact, Maxer spune că el preferă să nu cheltuiască mulți bani decât să muncească în plus, în vreme ce soția sa a ajuns să câștige bine din activitatea de influencer.

Ce spune Dinu despre relația soției sale cu un medic estetician

„Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estetician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație profesională cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a afirmat Dinu Maxer în emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.