Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Director de penitenciar, ridicat cu mascați, plimbat cu duba și suspendat din funcție, EXONERAT după 4 ani

adrian iacob

După 4 ani de urmărire penală, Adrian Iacob (în imagine), directorul Penitenciarului Focșani, este exonerat de acuzațiile de corupție după ce-a fost reținut, plimbat cu mascați și pus la dispoziție într-un dosar extrem de cusut cu ață albă care nici măcar n-a ajuns în instanță.

Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focsani, a fost exonerat după 4 ani

Citește și: Șeful CRPC Timiș a făcut PRĂPĂD în șase luni de mandat - Sorin Susanu a închis și amendat aproape 200 de unități

Luat cu mascați și televiziuni, băgat în dubă și lăsat de ANP în voia sorții. S-a întâmplat cu Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focșani. Se întâmpla în septembrie 2015, iar presa a relatat pe larg incidentul, urmare a comunicatului și informațiilor transmise pe surse si oficial de către polițiști și procurori.

După 4 ani, acum vreo 2 săptămâni, vine clasarea. Nici vorbă de fals intelectual, uz de fals, abuz în serviciu, constituire a unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, trafic de influenţă, luare de mită ori şantaj. Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focșani, este exonerat.

De data asta însă, liniște. Nici presa nu mai vuiește, nici polițiștii și nici procurorii nu mai spun nimic, nici oficial și nici pe surse. Doar ANP rămâne constant. Dacă n-a reacționat atunci și nu reacționează de regulă în apărarea colegilor, după o anchetă proprie evident și doar atunci când e cazul, nu reacționează nici acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.