Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Director Lukoil, inculpat pentru fapte de coruptie, vrea sa 'fuga' la Moscova

lukoil

Directorul general Petrotel Lukoil Ploiești, Andrey Bogdanov, cel care a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru mai multe fapte penale, vrea sa 'fuga' la Moscova. Acesta a solicitat instantei sa i se permita sa plece in perioada 27 august - 1 septembrie in Rusia. Instanta i-a aprobat aceasta suspendare temporara a controlului judiciar, insa decizia nu este definitiva.

Cererea formulată de Bogdanov privind modificarea temporară a limitelor controlului judiciar a fost admisă de magistraţii Tribunalului Prahova. Decizia instanței de fond poate fi însă contestată.

Andrey Bogdanov a fost trimis în judecată la data de 3 august alături de alte cinci persoane fizice și două persoane juridice, respectiv SC Petrotel Lukoil Ploiești și SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești care vizează mai multe infracțiuni, între care spălare de bani și folosirea cu rea credință a creditului societății.

Potrivit procurorilor, prejudiciul cauzat de inculpați este de peste 7,5 miliarde lei, echivalentul a aproape 1,8 miliarde euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.