Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Centrului de Trasfuzie București, reacție după mesajul umanitar fals care a devenit viral pe Facebook

sange2

Un mesaj în care se făcea apel pentru donare de sânge necesar unei fetiţe de 11 ani, internată la spitalul Fundeni, a apărut joi pe reţelele de socializare. Oamenii au distribuit apelul, iar unii s-au interesat la unitatea medicală, descoperind că este vorba despre un caz din 2009.

Reprezentanţii Centrului au declarat pentru Mediafax.ro că au primit peste 20 de telefoane privind acest subiect, însă bucureştenii nu au mers să doneze sânge.

SCANDAL în Ministerul Culturii după ce mănăstirea Curtea de Argeş riscă să nu mai intre în patrimoniul UNESCO

"Apreciem disponibilitatea voastră de a da o mână de ajutor în cazul semnălarii unui caz care necesită transfuzie de sânge în spital. De data această, însă, vă dăm o veste bună: mesajul este din anul 2009, Alexandra are 19 ani, este bine, ultima internare a avut-o în februarie 2017, iar noi îi dorim mulţi ani sănătoşi şi fericiţi! Iar pe voi vă aşteptăm la centru să donaţi şi să salvaţi, pentru că mereu există o mamă, un unchi sau o prietenă care au nevoie de noi", transmite Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, pe pagina de Facebook.

"Când a explodat Facebook, toată lumea s-a grăbit să distribuie mesajul, dar nu s-au urcat în maşină să vină să doneze. Nu au venit, pentru că în centru am avut colecta mai mică decât de obicei, 132 de pungi recoltate. Ei au venit cam 160, asta înseamnă o zi slabă pentru noi. Dacă se mobilizau pentru Alexandra, am fi avut o zi bună” a declarat Doina Goşa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.