Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, va preda un curs de afaceri la Harvard

https://www.essentiallysports.com/
toto wolff

Directorul echipei Mercedes, Toto Wolff, va preda un curs de afaceri la celebra universitate americană Harvard, ca lector invitat, a anunţat echipa de Formula 1, marţi, citată de DPA.

Wolff a fost numit ''executive fellow'' la Harvard Business School, urmând să împărtăşească studenţilor ''perspectiva sa în privinţa unui conduceri de înaltă performanţă, cultură organizaţională şi eficienţă personală'', a precizat Mercedes.

Toto Wolff este considerat unul dintre cei mai de succes conducători din Formula 1 şi din sportul mondial, ghidând echipa Mercedes la câştigarea a şapte titluri mondiale la piloţi şi opt la constructori în cei zece ani în care s-a aflat la cârmă''.

''Mă simt foarte onorat şi privilegiat să continui să lucrez cu minţile tinere şi strălucitoare la Harvard. De fiecare dată când pun piciorul în campus sunt inspirat de curiozitatea şi ambiţia studenţilor şi plec încărcat cu energie din acest mediu special de învăţare pe care ei îl creează cu această strălucită facultate'', a declarat Wolff, conform  Agerpres.

În ianuarie 2024, Wolff şi profesorul Anita Elberse ar urma să predea împreună un scurt curs pentru studenţii de la anii 1 şi 2 de MBA numit ''Mercedes F1: Conducerea unei echipe de înaltă performanţă''.

Elberse a publicat un studiu de caz despre Mercedes în februarie 2022 şi l-a invitat de atunci pe Wolff să asiste la cursurile sale şi să prezinte împreună studiul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.