Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul F1, Ross Brawn: Renunţarea la pauza din august, o soluţie pentru un calendar decent

formula 1

Directorul F1, Ross Brawn, consideră că o soluţie pentru un calendar decent în Marele Circ ar fi renunţarea la pauza de patru săptămâni din luna august, informează motorsport.com, potrivit news.ro.

"Cred că renunţând la pauza din august ne putem oferi câteva week-end-uri în care să avem curse. Şi cred că putem construi un calendar destul de decent pentru restul anului. Va arăta diferit, dar vom păstra un număr bun de curse şi acestea vor fi unele interesante. Deci sezonul va începe mai târziu, dar cred că va fi atractiv. Un lucru despre care am vorbit este week-end-ul de două zile, asta poate fi o opţiune. Ceea ce cred că avem nevoie din partea echipelor este flexibitatea. Pentru că suntem în circumstanţe foarte neobişnuite şi trebuie să ne asigurăm că vom avea un sezon care să ofere bune oportunităţi economice pentru echipe", a explicat el, pentru Sky Sport.

Citește și: Ultimă oră! CEC Bank, decizie pentru românii cu credite, pe fondul răspândirii coronavirusului: Se amână cu 30 de zile! .

Sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1, care avea programate 22 de curse, ar fi trebuit să înceapă, duminică, la Melbourne, dar Marele Premiu al Australiei a fost anulat, după ce un membru al echipei McLaren a fost testat pozitiv cu SARS-CoV-2.

De asemenea, au fost anulate toate cursele următoare, până în mai, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, nu se vor mai disputa sau vor fi amânate grand prix-urile din Bahrain (22 martie), Vietnam (5 aprilie) şi China (19 aprilie).

În scenariul optimist, sezonul va începe la 3 mai, cu Marele Premiu al Spaniei, iar cel realist, la 5 iunie, cu MP al Azerbaidjanului.

Citește și: RCS&RDS, mesaj pentru toți clienții săi! Recomandarea făcută luni, în plină criză declanșată de coronavirus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.