Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Sălii Polivalente, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

octavian-bitu-facebook

octavian-bitu-facebookOctavian Bitu, directorul Sălii Polivalente din București, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupție. Tribunalul București s-a pronunțat în acest caz luni, 14 decembrie, decizia nefiind definitivă. 

Potrivit datelor din dosar, Octavian Bitu a pretins de la un om de afaceri suma de 10.000 euro precum și cedarea unei construcții aparținând acestuia din urmă, către o firmă la care directorul Sălii Polivalente era asociat.

„Despre valoarea construcţiei, din care inculpatul Bitu Octavian a solicitat practic jumătate în scopul derulării de activităţi comerciale, denunţătorul a afirmat că este de minimum 180.000 euro, conform actelor contabile ale firmei. În schimbul banilor şi foloaselor materiale pretinse, inculpatul Bitu Octavian l-a asigurat pe denunţător că va stinge procesul civil aflat în derulare între CSN Sala Polivalentă şi firma acestuia din urmă şi va prelungi contractul de închiriere a terenurilor pe care se află construcţia respectivă”, se arată în actul de sesizare a instanței, conform Mediafax.

Octavian Bitu a fost director al Sălii Polivalente începând cu anul 2013. Acesta este și vicepreședinte al organizației PSD sector 4, organizație condusă de Nicolae Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății.

Sursa Foto: mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.