Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Sciences Po din Paris, Mathias Vicherat, arestat preventiv într-un caz de violenţe conjugale

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Directorul Science Po, Mathias Vicherat, a fost plasat luni în arest preventiv într-un comisariat de poliţie din Paris, cu privire la violenţe conjugale, potrivit unei surse apropiate dosarului, relatează AFP.

El a fost plasat în arest preventiv la un comisariat din arondimsentul al VII-lea, potrivit Parchetului Parisului, potrivit news.ro.

Parchetul anunţă că Mathias Vicherat şi partenera sa au fost plasaţi - amândoi - în arest preventiv duminică seara, fiecare acuzându-l pe celălalt de violenţe conjugale.

Mathias Vicherat i-a succedat, în noiembrie 2021, la conducerea Sciences Po Paris lui Frédéric Mion, nevoit să demisioneze în februarie 2021 din cauză că a ascuns suspiciuni de incest cu privire la politologul Olivier Duhamel, fostul preşedinte al Fundaţiei Naţionale de Ştiinţe Politice (FNSP).

Le Monde şi l’Obs au publicat la 4 ianuarie 2021 fragmente din cartea ”La Familia Grande” în care nora lui Olivier Duhamel, Camille Kouchner, vorbea despre fapte de incest asupra fratelui său geamăn.

Constituţionalistul francez a demisionat, în urma publuicării acestor fragmente, din toate funcţiile pe care le deţinea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.