Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Directorul Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin este acuzat că a şantajat-o pe fosta iubită cu publicarea unor imagini nud

diicot3

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este acuzat de procurorii DIICOT că şi-a şantajat fosta iubită, pe care a ameninţat-o cu publicarea unor imagini în ipostaze nud cu ea, dacă nu reia relaţia cu el, potrivit Agerpres.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat, miercuri, patru percheziţii pe raza municipiilor Caransebeş, Reşiţa (sediul unei instituţii publice) şi a comunei Buchin, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunii de şantaj. 

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în perioada 2018-2019, la nivelul judeţului Caraş-Severin s-a constituit un grup infracţional organizat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, grup infracţional coordonat de către directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin şi din care mai fac parte angajaţi ai aceleiaşi instituţii, printre care doi şoferi şi un medic.

Citește și: Un polițist a fost atacat și mușcat de un câine periculos, asmuțit de stăpânul său

"Începând cu luna februarie 2019 şi până în prezent, suspectul a săvârşit acte de ameninţare şi constrângere psihică şi fizică pentru a determina o persoană vătămată să reia relaţia intimă pe care au avut-o până în februarie 2019. În actele de constrângere menite să creeze o stare de temere pentru a o determina pe persoana vătămată să aibă o conduită docilă de acceptare a unei relaţii intime cu acesta, pentru a avea o putere mai mare de convingere, suspectul a întreprins acţiuni directe de şantaj (prin ameninţarea cu darea în vileag a unor poze indecente menite a determina pierderea custodiei copilului minor al părţii vătămate şi ameninţării cu pierderea locului de muncă) şi indirecte, prin intermediul angajaţilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş - Severin, respectiv doi şoferi şi un medic (persoane care la cererea suspectului au urmărit persoana vătămată, acţiuni menite să intimideze) precum şi prin intermediul unei alte persoane pe care suspectul a chemat-o pentru a-l sprijini în acţiunea de intimidare pe care a exercitat-o asupra persoanei vătămate în data de 24.10.2019)", spun procurorii. 

Anchetatorii susţin că, începând cu luna februarie, la sfârşitul relaţiei dintre cei doi, directorul a urmărit-o pe femeie în oraş, fiind ajutat de doi şoferi de la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin. 

În luna martie, directorul i-a trimis mai multe mesaje fostei iubite, în care o ameninţa că deţine filmări în ipostaze nud cu ea, făcute într-o cameră de hotel din Băile Herculane, şi că o poate face de ruşine cu aceste imagini. 

Tot în luna martie, directorul l-a sunat pe fostul soţ al femeii, spunându-i că deţine imagini în ipostaze nud cu ea şi că, dacă doreşte, le poate folosi să obţină custodia fiului lor. De asemenea, în luna iunie, directorul a adresat mesaje de ameninţare fostei iubite, spunându-i că o va lăsa fără serviciu şi că îi va trimite controale pentru a fi dată afară. 

Ulterior, pe 24 octombrie, bărbatul a oprit-o în trafic pe femeie, tăindu-i calea cu un autoturism, şi i-a spus că nu o mai iartă şi că are relaţii suficiente cât să poată determina demiterea ei de la locul de muncă. Apoi, acesta l-a contactat pe şeful femeii şi i-a cerut să-i desfacă contractul de muncă, făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă. 

La sediul DIICOT - Biroul Teritorial Caraş-Severin urmează a fie aduse 5 persoane la audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.