Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discotecă rurală amendată cu 11.500 lei, inclusiv pentru nerespectarea măsurilor sanitare

amenda

Un control efectuat de poliţişti la o discotecă din comuna bistriţeană Chiochiş, la sfârşitul săptămânii trecute, a dus la aplicarea a opt amenzi în valoare totală de 11.500 de lei, inclusiv pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse în context pandemic, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În total, au fost legitimate 32 de persoane şi au fost controlate opt autoturisme.

"În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bistriţa şi personal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa au desfăşurat verificări la un local public de pe raza comunei Chiochiş. (...) Forţele participante au aplicat 8 sancţiuni în valoare totală de 11.500 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea 252/2003 privind registrul unic de control, Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, H.G. 537/2007 privind normele de prevenire şi stingere a incendiilor şi O.U.G. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale", se arată în comunicat.

Sursa citată informează şi că poliţiştii din oraşul Beclean au aplicat, în data de 3 septembrie, o amendă de 1.000 de lei unei femei de 32 de ani din localitate, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu şi a fost depistată deplasându-se cu un autoturism, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.