Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISCRIMINARE Spitalul Județean Slatina REFUZĂ să trateze bolnavi fără anticorpi, fără test sau nevaccinați

rohealthreview.ro
ATI spital pacient bolnav

Spitalul Judeţean Slatina anunţă, miercuri, reluarea activităţii şi pentru alte patologii şi internarea în majoritatea secţiilor, începână din 22 iunie. Unitatea cere dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau test negativ de coronavirus.

”Având în vedere evoluţia favorabilă a situaţiei epidemiologice atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean, precum şi necesitatea de a reveni la furnizarea de servicii medicale, cel puţin la nivelul celor prestate anterior declanşării pandemiei cu virusul SARS-Cov-2, echipa managerială a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a adoptat unele măsuri cu privire la activitatea din cadrul unităţii sanitare”, a transmis, miercuri, conducerea Spitalului Judeţean Slatina, printr-un comunicat de presă.

Astfel, începând cu data de 22.06.2021 se reiau internările în regim de spitalizare continuă programate şi în regim de spitalizare de zi, în toate secţiile şi compartimentele spitalului, cu excepţia Compartimentelor Boli Cronice şi Dermatovenerologie care internează doar în regim de spitalizare de zi.

Unitatea a mai transmis că pacienţii care se prezintă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru internare continuă cu bilet de trimitere, vor prezenta, după caz, la data internării, următoarele documente:

dovada de vaccinare completă emisă cu cel puţin 10 zile anterioare internării;

dovada diagnosticării pozitive cu noul coronavirus în ultimele 90 de zile (adeverinţă eliberată de medicul de familie sau de Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Olt);

test PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 ore înaintea internării.

Începând cu data de 01.07.2021 îşi reiau activitatea şi Secţiile Diabet Zaharat, Nutriţie şi Boli Metabolice şi Secţia Recuperare, Medicină fizică şi Balneologie.

”Aşteptăm pacienţii să se adreseze cu încredere Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru servicii medicale, atât în regim de internare continua şi de zi, cât şi în ambulatoriul de specialitate, cu rugămintea să respecte programările, precum şi măsurile de prevenţie şi protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-Cov-2”, au mai precizat reprezentanţii unităţii medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.