Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISCUȚIA SECRETĂ dintre George Maior și Florian Coldea, în momentul REȚINERII lui Toni Greblă, fost judecător CCR: 'Să nu îndrăznești, e ultima oară' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
florian coldea

Toni Greblă a fost reținut de DNA, la începutul lui 2015, dar ÎCCJ a refuzat mandatul de arestare! Totul a survenit deciziei CCR, din care Toni Greblă făcea parte la acea dată, de a respinge drepte neconstituționale ”legile Big Brother”.

Sebastian Ghiță a relatat, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu, o discuție la care a asistat între George Maior, șef SRI atunci, și Florian Coldea, prim-adjunct SRI în acel timp.

Citește și: Este pe făraș! RUPTURĂ între conducere și jucătorul de AUR al lui Gigi Becali

”I-am şi reproşat, i-am spus lui Coldea direct: „eu cred că tocmai ţi-ai zburat directorul din serviciu. Şi cred că ai făcut-o intenţionat. Şi pe mine nu mă păcăleşti. Că nu se poate să nu ştie nimeni din serviciu nimic de faptul că preşedintele îl cheamă pe director şi îi cere demisia. Or, mie… Le spunem altora că preşedintele n-a ştiut nimic şi tu, Coldea, n-ai ştiut nimic şi Maior s-a dus la preşedinte fără să ştie nimic, luat de la Bilanţul MAI-ului. Nu, eu cred că, cu toată prietenia, punându-se la dispoziţia Cotrocenilor şi având nevoie ca un director apropiat Cotrocenilor să vină la SRI, eu cred că, stârnindu-se acea dezbatere în societate şi văzând interviul lui Maior, în mintea lui Florin Coldea a apărut această oportunitate. Şi a produs evenimentul cu Toni Greblă şi cu struţii…Care a curs în defavoarea lui Maior.

Citește și: ATENȚIE, patroni! Din aprilie, inspectorii muncii încep CONTROALELE! Ce verifică

Şi apare imediat o zumzăială în ziare.com, pe la Dogioiu, pe la Piţigoi, pe la tot felul de avertizori de ăştia, că, vezi Doamne!, Maior întinde coarda, „cum adică îşi permite să se lege de judecătorii Curţii Constituţionale?”, că atunci îi plăcea Doamnei Dogioiu Curtea Constituţională!... Şi, după aceea, eu asist la acea discuţie dintre Maior şi Coldea: „să nu îndrăzniţi să arestaţi vreun judecător al Curţii… e ultima oară când vă spun că văd ce faceţi, simt ce faceţi”… Şi, a doua zi, hop, breaking news la televizor, Greblă arestat şi nu a mai trecut mult până când… Bun. Aceleaşi zumzăieli mediatice şi avalanşă de prelucrare mediatică a lui Maior. „Domn’e, cum ai îndrăznit să ameninţi un judecător şi după aia îl şi arestezi, cum să se întâmple aşa ceva?”…”, a spus Ghiță.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.