Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discurs dur al unui 'tricolor' după egalul cu Israel: 'Nu îmi place jocul. Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă'

gsp
Ro - ISR alibec

Răzvan Marin (27 de ani), mijlocașul și unul dintre liderii naționalei României, a avut un discurs dur după remiza cu Israel, scor 1-1, conform GSP.

„Dacă vrem să mergem la EURO să ne facem de râs, mai bine stăm acasă să ne uităm la TV. Suntem pe locul 2, dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul. Mie nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri. Putem mult mai mult. Poate dacă am fi câștigat cu 1-0 nu mai zicea nimeni nimic, conta doar rezultatul. Chiar avem un spirit de sacrificiu, ne dorim toți la EURO, tot grupul știe unde vrem să ne aflăm vara viitoare. Dar trebuie să facem mult mai mult”, a declarat Răzvan Marin.

„Ne-am dorit foarte mult, doar că, din păcate, nu am reușit să profităm de această oportunitate. Kosovo a făcut egal cu Elveția, deci, dacă am fi câștigat, am fi fost pe primul loc la egalitate cu Elveția. Cred că eram în proporție de 70% calificați. Vine meciul cu Kosovo și trebuie să câștigăm. Trebuie să luăm cele 3 puncte dacă vrem la EURO. Dacă nu, atunci să stăm acasă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, avem multe de îmbunătățit. Dacă jucăm la capacitate maximă, putem câștiga. Noi ne-am retras foarte mult cu Israel, nu am ținut de minge, nu ne-am creat ocazii”, a adăugat acesta.

content-image

Răzvan Marin a vorbit și despre atmosfera făcută de fani pe Arena Națională: „D-asta ne-am apucat de fotbal, să jucăm meciuri cu 50.000 de oameni în spate. Mie îmi place genul ăsta de meci. De asta m-am apucat de fotbal, aveam pielea ca de găină când cânta imnul. Dacă vrem la EURO, trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri cu miză. La EURO vom da de astfel de echipe, poate chiar mai bune”.

„Noi, dacă suntem la capacitate maximă, vom câștiga meciurile pe care le avem de câștigat. Acesta era un meci cu o presiune mare, care trebuia câștigat. Nu cred că pierdem cu Kosovo, sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi”, a mai spus mijlocașul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.