Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuție telefonică între Igor Grosu și Ludovic Orban: Relațiile vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la Independență încoace

Publika TV
Igor Grosu

România va intensifica semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante în viitorul apropiat, a declarat preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, într-o postare pe Facebook, transmite știri.md

”Am avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, domnul Ludovic Orban, un vechi și bun prieten al Republicii Moldova. Am convenit cu Domnia Sa asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.

Sunt sigur că pe durata mandatului nostru, relațiile dintre cele două instituţii fundamentale vor ajunge la cel mai înalt nivel de cooperare de la Independență încoace. România a fost şi rămâne un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit mereu în ajutorul cetățenilor noştri în cele mai dificile momente.

În cadrul discuţiei am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante, care vor avea drept finalitate ridicarea nivelul de trai al cetăţenilor din stânga Prutului”, a declarat Grosu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.