Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Discuții aprinse în PNL pe tema măsurilor fiscal-bugetare: Marcel Boloș a fost luat la întrebări (surse)

PNL
PNL sigla

Discuții aprinse în PNL pe tema măsurilor fiscal-bugetare: Marcel Boloș a fost luat la întrebări (surse)

Liderii PNl au fost chemați la Vila Lac de președintele partidului și al Senatului, Nicolae Ciucă, pentru a discuta despre chestiunile politice la zi, dar și despre discuțiile pe care miniștrii PNL le-au avut la Bruxelles cu privire la măsurile bugetar-fiscale.

Discuțiile au fost mai aprinse în momentul în care  ministrul Marcel Boloș a prezintat măsurile fiscal-bugetare și negocierilor care s-au purtat cu cei de la Bruxelles.

Unii dintre liderii PNL s-au revoltat și au spus că PNL nu trebuie să accepte toate măsurile propuse, așa cum fac pesediștii, și că Directiva de la Bruxelles trebuie luată ca și recomandare a Băncii Mondiale.

La întâlnirea de dinainte, cea care a început la ora 14, liderii de filiale din teritoriu i-au reproșat lui Nicolae Ciucă că-i lasă la cheremul PSD. Pe de altă parte, unii dintre participanți au cerut resetarea relației cu PSD, spunând că nu se mai poate continua așa.

Prim-vicepreședintele PNL i-a cerut lui Boloș să nu mai arunce totul pe Comisia și Bruxelles. "Ridică mingi aiurea la fileu AUR-ului. La Bruxelles te duci cu argumente și câștigi. Te duci să te plângi, fără studiu de impact, pierzi de cele mai multe ori! Și că nu există cereri de creșteri de taxe în PNRR, că asta e doar interpretarea lui!", ar fi spus liderul PNL.

Potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, Sighiartău, Roman, Scarlat, Cîțu și Nazare au cerut explicarea măsurilor și prezentarea lor. Numai că, la solicitările colegilor, Marcel Boloș a venit cu aceeași replică, în sensul că așa vrea Comisia Europeană și că se suspendă banii din PNRR, dacă nu se face reforma.

Fostul premier Florin Cîțu a spus că Marcel Boloș minte, că nu scrie nimic în PNRR despre măsurile propuse de ministrul Finanțelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.