Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disperare la PNL: Cum au ajuns să se roage de PMP

cj_timis

Liberalii sunt gata să facă orice pentru a obţine puterea în Consiliul Judeţean Timiş. Inclusiv să ofere funcţia de preşedinte unui consilier PMP. Din păcate pentru ei, negocierile au venit în ultimul moment, la mult timp după ce PMP a încheiat un protocol cu PSD în Timiş.

Roxana Iliescu, preşedintele PMP Timiş, a declarat pentru stiripesurse.ro că, dincolo de diferenţele de doctrină, oamenii lui Traian Băsescu din Timiş au ales PSD pentru că a fost singura formaţiune care a înaintat o ofertă concretă imediat după alegeri. În ciuda intenţiei de a încheia o alianţă cu PNL, liberalii au ignorat negocierile şi chiar i-au insultat pe liderii PMP.

"Eu am declarat încă de la început că-mi doresc ca proiectele cu care echipa mea a mers în campania electorală să fie susţinute de către cei de la PNL. Din păcate, nu am avut absolut nicio ofertă serioasă, nicio discuţie, nicio negociere. Până acum, când lucrurile au avansat într-o altă direcţie, nu ne-am întâlnit nici măcar o dată ca să putem discuta serios pe tema asta. Mai mult, colegul meu Marius Dugulescu, care a candidat la funcţia de primar la Timişoara a avut parte de foarte multe jigniri din partea domnului Robu (primarul Timişoarei, preşedinte PNL Timiş - n.r.). Noi am semnat protocolul cu PSD. Am făcut demersul în ultima zi, seara, înainte de prima convocare la consiliul judeţean. Am confirmat protocolul. Inclusiv în teritoriu există această majoritate creată. Avem 7 viceprimari şi se vor mai constitui", a declarat Roxana Iliescu.

Vezi şi: Parlamentarii, la un pas să acorde alte PENSII SPECIALE

Preşedintele PMP Timiş acuză PNL local de lipsă de seriozitate pentru oferta din ultimul moment şi pentru că au boicotat primele două şedinţe de constituire a Consiliului Judeţean. "Dincolo de aspectul idiologic, lipsa de seriozitate a PNL ne-a făcut să ne uităm la aspectul pragmatic, să maximizăm voturile pe care le-am obţinut şi să avem o siguranţă în plus că ne vom duce la îndeplinire proiectele. Am avut o discuţie cu oameni serioşi, care şi-au asumat. Eu îmi doresc să cresc organizaţia", a mai precizat Roxana Iliescu.

Dacă se va reuşi contituirea Consiliului Judeţean Timiş la cea de-a treia convocare, preşedinte ar urma să fie fostul ministru Sorin Grindeanu (PSD), Roxana Iliescu (PMP) va fi vicepreşedinte, iar al doilea vicepreşedinte va fi un consilier ALDE.

Vezi şi: CCR îi dă lovitura decisivă lui Zgonea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.