Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Disputa Ibrahimovic - Lukaku, considerată nesportivă, dar nu rasistă, conform Federaţiei italiene

The Independent
Romelu Lukaku

Tribunalul disciplinar al Federaţiei italiene de fotbal (FIGC) a declarat închisă investigaţia sa privind disputa dintre suedezul Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) şi belgianul Romelu Lukaku (Inter Milano), cu prilejul derby-ului disputat pe 26 ianuarie în Cupa Italiei, şi a catalogat comportamentul lor ca ''antisportiv'' dar fără conotaţii rasiste, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Cei doi jucători au fost convocaţi de tribunal în ultimele săptămâni pentru a-şi oferi versiunea faptelor, iar după mai multe săptămâni de investigaţii a fost exclus caracterul rasist al disputei şi a recomandat ca jucătorii să fie doar amendaţi.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

În apropiere de pauza meciului din sferturile de finală ale Cupei Italiei, Ibrahimovic şi Lukaku au avut un schimb dur de insulte şi au ajuns în pragul unei confruntări fizice, dar intervenţia coechipierilor a calmat situaţia.

Camerele video şi microfoanele poziţionate pe San Siro au permis ascultarea insultelor dintre cei doi atacanţi, iar tribunalul disciplinar a vrut să clarifice în investigaţia sa dacă arbitrul Paulo Valeri le-ar fi putut auzi din terenul de joc, înainte de a le acorda cartonaşul galben.

În primă instanţă, tribunalul sportiv i-a sancţionat pe Ibrahimovic şi pe Lukaku cu câte o etapă de suspendare în Cupa Italiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.