Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DISPUTĂ Viceprimarul de Bacău l-a dat în JUDECATĂ pe primar: Nu am fost de acord cu târgul politic

judecator justitie

Viceprimarul municipiului Bacău, Cristian Ghingheş, anunţă că a atacat în instanţă decizia primarului Lucian Daniel Stanciu Viziteu prin care i-au fost retrase atribuţiile.

Viceprimarul Cristian Ghingheş a declarat, vineri, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, că solicită instanţei să anuleze cele două dispoziţii prin care primarul nu i-a trasat nicio sarcină de îndeplinit, principalele argumente invocate fiind nemotivarea celor două acte administrative, respectiv excesul de putere săvârşit de primar prin încercarea de a goli de conţinut funcţia de viceprimar.

"Nu am fost de acord cu târgul politic pe care Stanciu-Viziteu l-a încheiat cu fostul primar Cosmin Necula, trimis în judecată de DNA pentru corupţie. Am refuzat să demisionez pentru a lăsa locul liber unui viceprimar de la Pro România şi consecinţele nu au întârziat să apară. Primarul a confundat obligaţiile administrative cu scamatoriile politice şi chemarea acestuia în faţa instanţei va arăta, cu dovezi, nu doar presiunile la care am fost supus, dar şi felul în care în repetate rânduri a avut impresia că poate să tranzacţioneze o funcţie administrativă pentru diverse interese politice, de grup", a declarat viceprimarul Cristian Ghingheş.

Viceprimarul Cristian Ghingheş mai susţine că, după retragerea atribuţiilor, a fost înlăturat din toate comisiile şi grupurile de lucru municipale, i-a fost restricţionat accesul la toate informaţiile şi documentele interne şi i-a fost mutat biroul într-un sediu aflat la marginea oraşului.

Potrivit comunicatului de presă, Cristian Ghingheş a fost exclus şi din organizaţia locală a USR, condusă de Lucian Daniel Stanciu Viziteu, sancţiunea fiind în momentul de faţă atacată la comisiile de arbitraj ale partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.