Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dividende pentru acţionarii Terapia vor fi distribuite de joi de Depozitarul Central

www.bursa.ro
Depozitarul central

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 7 mai 2020 - 28 februarie 2023, distribuie dividende pentru acţionarii Terapia SA, iar valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,2 lei, a anunţat miercuri instituţia, potrivit Agerpres.

Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2019, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 26 februarie 2020.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 7 mai 2020 astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale Băncii Transilvania din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.