Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIVORȚUL anului în România! A fost PĂRĂSIT de soţie: 'Am decis să ne separăm'

divort

Şoc în lumea sportului şi a politicii. Un celebru fost senator a fost părăsit de soţie după o serie de neînţelegeri şi certuri. Brigitte Sgăt a făcut o serie de dezvăluiri incendiare şi a anunţat că s-a separat de Ilie Năstase. Brigitte a decis să plece de acasă şi să se mute într-un alt apartament.

Citește și: Sclavă SEXUALĂ a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

Bruneta a declarat că soțul ei i-a cerut să părăsească locuința în care au locuit împreună. „Am avut nişte divergenţe, mi-am făcut bagajele şi am plecat şi în momentul de fata suntem separaţi. Suntem încă soţ şi soţie… Uite aşa stăm separaţi. Aici vă las pe voi să descoperiţi, în case diferite sau în paturi separate. A fost dorinţa lui la momentul acela. Mi-a zis, Brigitte, vreau să pleci din casă. Stau în apartamentul meu. Au fost discuţii şi am hotărât să ne separam o perioadă. Discuţiile au apărut acum o lună şi ceva” a spus Brigitte la ProTV.

Citeşte şi: ŞOC în fotbalul mondial: Leo Messi, SPIONAT de serviciile secrete

Atunci când a fost întrebată dacă mai e împreună cu Ilie Năstase, bruneta a lăsat loc de interpretări. ”În momentul de faţă suntem soţ şi soţie, foarte buni prieteni. Nu s-a rupt lanţul de iubire, dar poate e momentul să fiu cucerită...de el mă refer. Ar fi a treia sau a patra oară, nu-i nici o problemă, Vorbim aşa, de viaţa de zi cu zi” a mai explicat Brigitte, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.