Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorț șocant în fotbalul italian - Francesco Totti și Ilary Blasi se despart după 20 de ani

www.digisport.ro
totti roma

Povestea de peste 20 de ani dintre starul italian Francesco Totti și prezentatoarea TV Ilary Blasi s-a încheiat. Soția italianului a anunțat luni că mariajul celor doi s-a încheiat.

Cei doi s-au prima dată în 2002, relația lor fiind în atenția tabloidelor și a fanilor încă de atunci, starul Romei făcându-se deja remarcat în Italia după ce tocmai câștigase titlul în Serie A pentru clubul său.

Cei doi s-au căsătorit la 19 iunie 2005, într-o ceremonie care a fost transmisă în direct pe Sky Sport Italia, iar veniturile obținute în urma acestei afaceri au fost donate în scopuri caritabile.

Francesco și Ilary au avut trei copii: Cristian, născut în noiembrie 2005 - în prezent jucător la academia de tineret a Romei -, Chanel, în mai 2007, și Isabel, în martie 2016.

Relația lor a fost, de asemenea, subiectul de bază al unui serial de televiziune recent, care a portretizat cariera lui Totti.

Informații despre o despărțire au circulat încă din februarie, existând zvonuri că Totti ar avea o aventură cu Noemi Bocchi, deși cuplul a negat în mod repetat aceste relatări.

Ilary Blasi a dat luni publicității o declarație prin care a confirmat că mariajul ei cu câștigătorul Cupei Mondiale s-a încheiat.

„După 20 de ani împreună și trei copii splendizi, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Procesul de separare va rămâne o chestiune privată și nu voi mai face nicio declarație.

Îi îndemn pe toți să evite speculațiile și, mai presus de toate, să respecte intimitatea familiei mele."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.