Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorţ total între Real Madrid şi căpitanul Sergio Ramos, potrivit presei străine

Inquam Photos - George Călin
Inquam Sergio Ramos

Fundaşul Sergio Ramos pare să nu mai aibă niciun viitor la Real Madrid, club cu care şi-a încheiat contractul la finalul acestui sezon, scrie cotidianul sportiv AS, care afirmă că "divorţul este total" între internaţionalul spaniol şi preşedintele Florentino Perez, potrivit Agerpres.

Citește și: Contra-spionajul militar MOBILIZAT în cazul ASASINATULUI din Vest...

"Există tot mai multe semne că Ramos nu are viitor la Real Madrid. La o lună după încheierea contractului, situaţia este complet blocată. În plus, este deja mai mult decât evident că există un divorţ total între căpitan şi preşedinte", scrie AS.

Publicaţia madrilenă adaugă că obţinerea semnăturii fundaşului austriac David Alaba, fostul jucător al lui Bayern Munchen, "este decisivă pentru a vedea că va avea loc o schimbare de ordine la Madrid".

Conform postului de radio Onda Cero, principalul motiv al divorţului dintre Ramos şi Real Madrid l-a reprezentat faptul că fundaşul a fost unul dintre principalii promotori ai refuzului jucătorilor madrileni de reducere a salariilor lor cu 10% în acest sezon, făcută de conducerea clubului, pentru a putea reduce pierderile generate de pandemia de coronavirus.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

Argumentul lui Ramos a fost acela că reducerea salarială dorită de oficialii clubului, atât la echipa de fotbal, cât şi la cea de baschet, în valoare totală de circa 50 milioane euro, ar fi urmat să servească în realitate pentru plata transferului francezului Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain.

Ziarul AS prezintă şi alte episoade din anii anteriori în care a fost implicat Sergio Ramos şi care i-au deranjat pe oficialii lui Real Madrid. Ultimul dintre ele a avut loc în 2019, când fundaşul a solicitat să fie lăsat să plece liber la un club din China, care îi oferise un salariu exorbitant.

În vârstă de 35 ani, Sergio Ramos joacă din 2005 la Real Madrid, echipă alături de care a câştigat cinci titluri de campion al Spaniei şi patru Ligi ale Campionilor, între alte trofee.

El este campion mondial (2010) şi dublu campion european (2008, 2012) cu reprezentativa Spaniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 180 de ori până acum. Ramos, care vine după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în acest final de sezon, nu a fost inclus de selecţionerul Luis Enrique în lotul pentru EURO 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.