Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Divorțul anului - Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Reghecampf: 'Pare că și-a jefuit familia pentru amantă'

gsp.ro
Anamaria Prodan

În plin divorț, Anamaria Prodan continuă atacurile la adesa lui Laurențiu Reghecampf pentru că a decis să plece de lângă ea și a vorbit despre relația pe care acesta o are cu noua iubită.

„Nu mă interesează de când Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații. Mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.

Nu mă interesează cine este această fată. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații... Pentru noi, nu există. Nu ne interesează!

Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că în timpul căsnicie face copii cu altcineva. Refuză să creadă că în timpul căsniciei deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Din afară, pare că Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri vor avea de lucru”, a spus Anamaria Prodan pentru ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.