Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic e primul semifinalist la Madrid Open, după ce a trecut de Hurkacz în sferturi

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Madrid Open, după o victorie de rutină în fața polonezului Hubert Hurkacz, numărul unu mondial, cu 6-3, 6-4, după o oră și 22 de minute de joc. El ar putea să-l întâlnească în semifinale pe Rafael Nadal, informează Mediafax.

Djokovic a făcut ceea ce este tipic pentru pentru el, jucând un tenis inteligent și făcând doar atât cât trebuie pentru a câștiga meciul.

Împotriva lui Hurkacz, returul sârbului a jucat un rol imporant, jucătorul polonez nereușind să replice prea puternic cu alte arme decât cu serviciului. Dar, în primul set, lui Hurkacz nu i-a intrat primul, iar Djokovic a exploatat eficient pe al doilea serviciu al său.

Djokovic a fost solid pe propriul serviciu, lăsându-i foarte puține șanse lui Hurkacz. Polonezul nu a avut nici măcar o minge de break în tot primul set, Djokovic impunându-se cu 6-3.

Sârbul nu a forțat prea mult nota nici în setul al doilea, care a fost ceva mai disputat. Totuși, Djokovic a reușit un break în debutul setului, după care nu a forțat prea mult, concentrându-se în principal pe propriul serviciu.

La 4-3 a întâmpinat câteva probleme, după ce a comis câteva duble greșeli și Hurkacz a reușit să-l egaleze, fără să obțină însă măcar o minge de break.

Djokovic și-a păstrat cumpătul și a servit pentru 5-3, adjudecându-și în cele din urmă setul cu 6-4.

În semifinale, Djokovic îl va întâlni pe câștigătorul „coridei” dintre spaniolii Rafael Nadal și noua stea a tenisului mondial, Carlos Alcaraz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.