Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovic va fi căpitanul echipei Serbiei în sferturile de finală ale Cupei Davis 2023

novak djokovic

Novak Djokovic a fost confirmat marți în mod oficial pentru Final 8-ul Cupei Davis. Sârbul i-a promis antrenorului nejucător al echipei Serbiei, Viktor Troicki, că va fi disponibil pentru turneul final al Cupei Davis din acest an, Serbia încercând încearcând să câștige un nou trofeu al competiției.

Djokovic și-a propulsat echipa în finala jucată acum câțiva ani împotriva Franței, pe teren propriu, una dintre cele mai frumoase amintiri pe care Djokovic a declarat că le are în tenis, conform mediafax.

El a vorbit întotdeauna cu multă afecțiune despre țara sa, afirmând că îi place să joace pentru ea. Exemplu elocvent este cea mai recentă apariție a sa, când a ales să își ajute țara în calificări, la doar câteva zile după ce a câștigat US Open.

Faptul că a jucat în acele calificări nu a fost nici inteligent, nici recomandabil, dar a ales totuși să o facă pentru că aveau nevoie de el.

În timp ce Serbia are o echipă decentă și fără el, sârbii au încă nevoie de „Joker”. Anunțul final a fost făcut și se știe deja că va fi prezent la Malaga, după ce nominalizările finale au fost dezvăluite în cursul zilei de marți.

Djokovic este în centrul afișului, alături de Laslo Djere, Dusan Lajovic, Miomir Kecmanovic și talentul în ascensiune, Hamad Medjedovic. Din echipă lipsește în mod notabil un specialist de dublu, ceea ce pune anumite semne de întrebare, însă de data aceasta Troicki a avut dificultăți în a găsi un nume notabil pentru proba de dublu.

În orice caz, Djokovic speră să își ajute țara să ajungă cât mai departe, contribuția sa putând fi esențială. Evenimentul are loc între 21 și 26 noiembrie, la scurt timp după ATP Finals, unde va juca și Djokovic.

Va fi un calendar aglomerat pentru sârb, care a sărit peste toate evenimentele de la acele calificări pentru Cupa Davis și până acum. El urmează să revină la Mastersul de la Paris, de săptămâna viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.