Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Djokovici speră să nu mai existe probleme cu calitatea aerului la meciurile de la Australian Open

djokovici

Sârbul Novak Djokovici, deţinătorul trofeului la Australian Open, s-a declarat întristat de faptul că sportivii şi copiii de mingi au avut probleme din cauza calităţii proaste a aerului în timpul calificărilor de la Melbourne. El speră că la meciurile de pe tablourile principale nu vor mai exista astfel de probleme, relatează Reuters, citată de news.ro.

Fumul de la incendiile devastatoare de vegetaţie a acoperit Melbourne Park în primele zile ale calificărilor Australian Open. Slovena Dalila Jakupovic a abandonat din cauza problemelor respiratorii, ea spunând după abandon că mulţi sportivi au avut astfel de probleme, dar şi dureri de cap şi în piept.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

Djokovici a spus că s-a temut pentru siguranţa jucătorilor, văzând cum era aerul. “Cred că Melbourne a fost în acel momentcel mai poluat oraş din lume. M-am întristat când am văzut câţiva jucători şi copii de mingi prăbuşiţi pe teren. În ultimele trei zile a fost bine, aer proaspăt, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu ştim dacă va rămâne aşa. Sperăm, pentru binele şi sănătatea tuturor sportivilor”, a afirmat el.

Novak Djokovici a menţionat că dacă ar trebui să se amâne sau anuleze meciuri ar fi multe probleme pentru organizatorii turneului. “Din fericire trei terenuri sunt acoperite. Însă sunt foarte multe meciuri, foarte mulţi jucători. Să sperăm că a trecut ce era mai rău”, a mai spus sportivul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.