Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev atacă din nou Kievul: 'Discuţiile despre scenariul coreean sunt doar dorinţe!'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a numit declarațiile de la Kiev despre presupusa disponibilitate a Occidentului de a diviza Ucraina "conform scenariului coreean" drept primul pas către recunoașterea realităților teritoriale existente, relatează Rador.

"Este clar că discuţiile despre "scenariul coreean" sunt doar dorinţe. Cum că noi, restul Ucrainei, vom fi sub control și protecție occidentală. Și apoi vom ajunge la nivelul Republicii Coreea. Și că ar rămâne o speranță de reunificare cu fostele teritorii" - a scris politicianul, marți, pe canalul Telegram. El a numit un astfel de raționament drept "o idee de uz intern, nimic mai mult". Potrivit afirmaţiilor lui Medvedev, "mai este ceva demn de remarcat aici". "La Kiev, a fost lansată ideea că nu poate exista o victorie. În cel mai bun caz, o împărțire în părți. Dar, de fapt, acesta este primul pas către recunoașterea realităților care s-au dezvoltat în teritoriu" - a spus Medvedev.

„Două țări independente”

Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse a amintit că "diviziunea de-a lungul paralelei 38 (zonă demilitarizată de separare între Coreea de Nord şi Coreea de Sud – nota TASS)" a creat două ţări independente. "Pe când Donbasul și alte teritorii au intrat în componenţa Rusiei, care este cel mai mare stat cu suveranitate deplină și cu cele mai formidabile arme" - a subliniat Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.