Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev despre soarta lui Zelensky: Fie un tribunal, fie roluri secundare în spectacolele de comedie

Dmitri Medvedev

Președintele ucrainean Vladimir Zelensky nu are de ales decât să se confrunte cu un tribunal sau să joace roluri secundare în spectacole de comedie, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu cu jurnalistul Nadan Fridrikhson, care a fost postat vineri pe canalul său Telegram, potrivit TASS.

Secretariatul lui Medvedev a confirmat pentru TASS autenticitatea interviului. Astfel, când a fost întrebat ce crede despre viitorul lui Zelensky, Medvedev a spus: „Fie un tribunal, fie roluri secundare în spectacolele de comedie din nou”.

El a spus că a vizitat Lugansk joi pentru a discuta ce se poate face mai mult pentru a apăra oamenii care trăiesc în Republicile Populare Lugansk și Donețk și pe alte teritorii eliberate. Potrivit lui Medvedev, nu i-a fost frică să viziteze zona de operațiuni de luptă. „Ei sunt cei care ar trebui să se teamă de noi”, a subliniat el. În timpul vizitei sale în Republica Populară Lugansk (LPR), Medvedev sa întâlnit cu șeful LPR, Leonid Pasechnik și cu șeful DPR Denis Pushilin. El a ținut, de asemenea, o ședință de guvern cu privire la măsurile prioritare pentru a asigura securitatea locuitorilor din Donbass.

La întâlnire au participat procurorul general rus Igor Krasnov, prim-adjunctul șefului administrației președintelui rus Serghei Kiriyenko, ministrul de interne Vladimir Kolokoltsev, ministrul construcțiilor Irek Faizusllin, directorul Serviciului Federal de Securitate Alexander Bortnikov, șeful Comitetului de investigație Alexander Bastrykin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.