Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Medvedev profețește: Va fi apocalipsă! Războiul nuclear este aproape

CNBC
apocalipsa

Vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, avertizează Occidentul că livrările de arme către Ucraina ar putea duce la un dezastru nuclear.

"Dușmanii noștri fac exact acest lucru, fără să vrea să înțeleagă că acțiunile lor vor duce cu siguranță la un fiasco total. Pierde toată lumea. Un colaps. O apocalipsă! În care vom uita timp de secole de viața anterioară, până când dărâmăturile vor înceta să mai emită radiații", a spus Medvedev.

Medvedev amenință Occidentul

Dmitri Medvedev a avertizat joi NATO să nu pună la dispoziţia Ucrainei avioane de luptă şi să le asigure întreţinerea în Polonia, spunând că acest lucru ar echivala cu a intra în război direct împotriva Rusiei, informează Reuters, citat de Agerpres.

"Şi oricine decide livrarea (şi repararea) unor astfel de echipamente sau mijloace de distrugere, precum şi mercenarii şi instructorii militari străini, vor trebui să fie consideraţi o ţintă militară legitimă", a scris el joi pe Telegram.

Acesta, a spus el, a fost probabil singurul lucru care i-a oprit pe "infantilii de occidentali" să furnizeze avioane şi arme cu rază lungă de acţiune "dependenţilor de droguri de la Kiev".

El nu se aşteaptă, totuşi, ca ei să reziste mult timp,"pentru că tentaţia de a distruge Rusia este mare", a spus Medvedev, care este actualul vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.