Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Peskov a anunţat subiectele care vor fi examinate la reuniunea Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus

anews.com.tr
peskov

Autorităţile de la Moscova și de la Minsk vor examina o serie de subiecte de actualitate și aspecte privind securitatea în cadrul reuniunii Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus - a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, conform Rador.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Dmitri Peskov ce subiecte vor examina preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, în cadrul reuniunii Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus, care a fost anunţată de către premierul rus, Mihail Mişustin.

În cadrul unui briefing de marţi, Peskov a confirmat informația potrivit căreia în luna aprilie va avea loc reuniunea Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus și a declarat că, în cadrul pregătirii acestui eveniment, au avut loc contacte la nivel ministerial și la nivelul prim-miniștrilor celor două ţări. Potrivit acestuia, reuniunea se va concentra pe aspecte de actualitate.

''Dacă va fi oportun, atunci pot fi luate în calcul şi aspectele privind securitatea. Ba mai mult, acest subiect, având în vedere evenimentele deja bine cunoscute şi mediul neprietenos din jurul țărilor noastre, este una extrem de actuală'', a specificat purtătorul de cuvânt.

Mihail Mişustin a declarat luni că deciziile luate în cadrul reuniunii Consiliului de miniştri al Uniunii Rusia-Belarus, din 27 martie, vor contribui la consolidarea în continuare a integrării Uniunii Rusia-Belarus și vor deveni o bază favorabilă pentru pregătirea reuniunii Consiliului Suprem de Stat al Uniunii Rusia-Belarus

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.