Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dmitri Peskov anunță că nu există nicio șansă de încetare a războiului: Zelenski are interdicție prin lege la negocieri!

vestidinrusia.ro
Dmitri Peskov

Legislaţia ucraineană interzice dialogul cu Federația Rusă, iar Occidentul nu permite Kievului să dea dovadă de flexibilitate în această chestiune, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului. Nu există perspective pentru a purta negocieri de pace cu Ucraina, atâta timp cât legislaţia ucraineană interzice dialogul cu Federația Rusă și atâta timp cât Occidentul nu permite Kievului să fie flexibil în această problemă. Această opinie a fost exprimată miercuri într-un interviu acordat reprezentanților presei de către Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, scrie Rador.

''În condițiile în care legislaţia Ucrainei îi interzice președintelui Ucrainei să stabilească orice contact cu noi sau să poarte un dialog cu noi și în condițiile în care occidentalii nu sunt, în mod evident, dispuşi să permită Kievului să dea dovadă de flexibilitate în această chestiune, să susţină că există unele perspective, în momentul de faţă nu există ...'', a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului, comentând declarațiile ministrului turc de externe, Mevlüt Çavuşoğlu, potrivit cărora Federația Rusă este pregătită pentru negocieri cu partea ucraineană. Peskov a subliniat că ''Rusia a fost întotdeauna dispusă să soluţioneze problemele prin intermediul negocierilor''. 'Și președintele [Federației Ruse, Vladimir] Putin a susţinut în mod repetat că menținem în continuare această disponibilitate', a mai spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului. ''Fără discuţie, realizarea obiectivelor noastre pe căi pașnice, politice și diplomatice este varianta pe care o preferăm'', a mai spus el. Peskov a fost de acord că, atâta timp cât există o interdicție legislativă ce vizează interzicerea negocierilor dintre Rusia în Ucraina, negocierile nu pot avea loc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.