Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UDMR: PSD trebuie sa continue guvernarea

udmr

Deputatul UDMR Atilla Kelemen a declarat ca Partidul Social Democrat (PSD), care are o majoritate confortabila în Parlament, trebuie sa continue guvernarea, el adaugând si ca politicienii nu ar trebui sa fie preocupati tot timpul cu scenarii pentru preluarea puterii, asa cum se discuta în tabara Partidului National Liberal (PNL).

'Eu asa cred, ca aceasta alegere pentru presedintele României a fost doar pentru presedintele României. Presedintele are niste prerogative, coabitarea nu este ceva nou, fiindca chiar de la marea coalitie pâna la coabitare sunt multe, multe variante care sunt folosibile în astfel de situatii. Eu asa cred, ca PSD-ul, care deocamdata are o majoritate confortabila în Parlament, trebuie sa continue guvernarea, trebuie sa mearga înainte si, bineînteles ca daca reuseste sa scape în 2015 si sa continue guvernarea, atunci în 2016 nu va mai fi nicio schimbare, nu cred ca cu câteva luni înainte de alegeri la timp, nu anticipate, cred ca va duce guvernarea pâna la sfârsitul anului 2016. Cred ca mai putin ar trebui sa ne ocupam timpul cu scenarii pentru preluarea puterii, eu cred ca aceasta tara ar trebui sa fie guvernata', a spus deputatul UDMR, pentru Agerpres.

Atilla Kelemen a spus ca cetatenii României asteapta ca tara sa fie guvernata si ca acest lucru este posibil doar daca toata lumea 'face exact acele lucruri care sunt fixate în Constitutie'.

'Guvernul are alte lucruri de facut, presedintele are alte lucruri de facut, asa ca cine nu stie aceasta sa ia Constitutia, sa vada ce prerogative are fiecare, sa ne apucam de treaba fiindca prea multe lupte politice pentru putere a vazut România în ultima vreme si prea putine lucruri care sa fie constructive si în interesul României, implicit a locuitorilor', a sustinut Kelemen.

Acesta a mai precizat ca el fost unul dintre cei care s-au opus iesirii UDMR de la guvernare si ca în continuare sustine ca 'nu a fost o miscare politica foarte desteapta'.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.