Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA a cerut rearestarea lui Bunea Stancu pe baza unor interceptări vechi

bunea stancu

Tribunalul Galati a respins, marti, 26 august, solicitarea DNA de arestare preventiva efectiva a presedintelui suspendat al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, acuzat de procurori ca ar fi incalcat conditiile masurii arestului la domiciliu. DNA a contestat decizia la Curtea de Apel Galati.

Procurorii DNA au prezentat instantei 3 convorbiri telefonice interceptate si inregistrate, ca dovada a incalcarii de catre seful suspendat al CJ Braila a conditiilor arestului la domiciliu, insa una dintre acestea dateaza din 7 august, ziua cand procurorii au efectuat perchezitii la domiciliul lui Bunea Stancu, atunci cand nu exista masura arestului la domicilu, stabilita de Tribunalul Galati pe data de 8 august, ora 21.00. O alta convorbire dateaza din 8 august, ora 15:32.

Cele doua convorbiri telefonice interceptate si inregistrate inainte ca Tribunalul Galati sa hotarasca arestarea la domiciliu a lui Bunea Stancu nu au fost purtate de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Braila, ci de alte persoane.

Singura interceptare in care apare Bunea Stancu, dateaza din ziua de 9 august, ora 11.25, cand social-democratul i-a transmis suspectului Vasile Soare- administrator SC Concivia SA, prin partenerului sau de afaceri Sorin Costin, sa nu ia legatura cu el pentru problemele care apar in administrarea societatii.

Tribunalul Galati a hotarat ca cele doua intercepatari care dateaza dinaintea luarii masurii arestului la domiciliu sunt irelevante, iar cea de a treia interceptare "releva in mod clar" atentionarea lui Stancu de a nu stabili vreun contact cu suspectul Vasile Soare - administratorul Concivia, si intentia acestuia de a nu initia nici o legatura cu vreo persoana implicata in dosar, asa cum a stabilit instanta in data de 8 august, anunță infobraila.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.