Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la ASF: DNA pregătește o anchetă INCENDIARĂ după ce fonduri ar fi fost SIFONATE în Bulgaria

pixabay
boom

Se anunță anchetă explozivă la Autoritatea de Supraveghere Financiară. Procurorii DNA ar fi intrat în posesia unor documente care probează nereguli grave.

Citește și: Fosta iubită a lui Costin Mărculescu RUPE TĂCEREA: Actorul consuma alcool și îl combina cu pastile de depresie și anxietate

"Cei vizați în această primă fază a anchetei fiind, alături de prim-vicepreședintele Elena Doina Dascălu, Florin Golovatic, Cristian Roșu, Gabriel Grădinescu, Ștefan Daniel Armeanu, Jozsfef Birtalan, Ioan Gheorghe Țara și Aura Gabriel Socol. Sursele noastre susțin că toți aceștia vor urma să dea explicații cu privire la modul în care a fost tratat raportul de control realizat de ASF la societatea Euroins România Asigurare – Reasigurare SA. Dar mai ales de ce nu au fost sesizate și organele de urmărire penală, mai-marii Autorității mulțumindu-se doar să ”mângâie” părintește pe cap, cu o singură amendă, societatea care domină piața românească a asigurărilor! Deși din documentele intrate și în posesia noastră reiese negru pe alb că sub forma unor tranzacții ”frățești” în baza unor contracte REPO între Euroins România Asigurare –Reasigurare SA și Starcom Holding, sume uriașe au fost astfel ”sifonate” în Bulgaria!", scrie Național.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.