Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA cere rearestari in Dosarul ASF

ILIE CARABULEA

 

        Propunerea a fost înaintată Curții de Apel București.

      Propunerea de arestare preventivă a fost formulată ca urmare a faptului că, în intervalul 24.06.2014-05.07.2014, inculpatul Carabulea Ilie a încălcat în mod repetat obligaţiile impuse de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin încheierea din  data de 19.06.2013.

     Cu această ocazie, s-a dispusfaţă de inculpat înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 23.06.2014 până la 22.07.2014 (inclusiv).

        Prin aceeaşi încheiere, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a impus inculpatului Carabulea Ilie, următoarele obligaţii:

- de a nu părăsi imobilul în care locuieşte fără permisiunea judecătorului de Cameră preliminară şi a instanţei în faţa căreia se află cauza penală ce-l priveşte; 

- să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de Cameră preliminară, sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; 

- să nu comunice cu ceilalţi inculpaţi şi să nu comunice cu martorii în prezenta cauză.

       Din probele administrate în cauză, a rezultat faptul că inculpatul Carabulea Ilie, în intervalul 24.06.2014-05.07.2014, a încălcat în mod repetat şi sub diferite modalităţi obligaţiile impuse de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, astfel:

    - a luat legătura şi a comunicat prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice în intervalul 24.06-05.07.2014, dar şi prin intermediul unei alte persoane, cu inculpaţii: S.C. CARPATICA ASIG SA. (prin reprezentanţii legali), CRUDU ANA-INA, precum şi cu mai mulți martori din dosar.

       Totodată, începând cu data de 25.06.2014, inculpatul CARABULEA ILIE a instalat un sistem de monitorizare la domiciliul acestuia, conectat la serverul S.C. CARPATICA ASIG SA., prin intermediul căruia are acces online la imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în sediul S.C. CARPATICA ASIG SA. şi, implicit la activitatea desfăşurată de inculpaţi şi martori.

        Facem precizarea că, la data de 22 aprilie 2014, procurorii DNAau dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului CARABULEA ILIE(vezi comunicat nr. 508/VIII/3 din 25 aprilie 2014).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.