Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA Inside: Cât costă să înveți direct de la Kovesi să faci un denunț

laura codruta kovesi

Laura Codruța Kovesi și alte trei persoane din conducerea DNA susțin joi, 29 iunie, o serie de cursuri private la CCIR Business Center. Pentru a participa la discuțiile în format restrâns (cel mult 8 persoane), trebuie achitată o taxă de 899 de lei. Organizatorii anunță „comunicare liberă cu expertul” și asigură că evenimentul nu va fi înregistrat video sau audio.

Vezi și: Lovitură de teatru: Primul partid românesc din PPE a fost EXCLUS

Vezi și: Schimbare de ULTIMĂ ORĂ: Iohannis și Trump, declarație comună

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, va susține un curs cu titlul „Competențele și modalitățile de sesizare a DNA”. Florentina Mirică, procuror-șef Serviciu combaterea corupției în justiție, susține cursul „Metodologii de anchetă”. Cameluș Păduraru, procuror șef-adjunct secție, Secția judiciară penală a DNA, va vorbi pe tema „Susținerea cauzelor DNA în fața instanțelor judecătorești”. Nu lipsește nici purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, cu un curs pe tema „Cum comunică public DNA”.

Evenimentul începe la ora 9.00 și se termină după ora 17.00, cu pauze de cafea și de prânz. Cu doar opt locuri disponibile, înscrierile sunt deschise până pe 23 iunie. Organizator este portalul juridice.ro, partener fiind Camera de Comerț și Industrie a României. Potrivit organizatorilor, atelierele sunt destinate exclusiv profesioniştilor dreptului. În cadrul atelierelor se discută probleme de drept, nu politici publice şi nu speţe.

UPDATE: Organizatorii au precizat pentru stiripesurse.ro că reprezentanţii DNA nu vor fi remuneraţi pentru cursurile susţinute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.