Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA intră în serviciul de informaţii al MAI: Şeful SIPI Suceava, dus la audieri la Bucureşti

Sigla DNA

Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă (SIPI) Suceava, colonelul Florin Constantin Timu, urmează să fie dus la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Audierile vor avea loc la sediul structurii centrale a DNA, pentru că Timu face parte dintr-o structură militară, iar competența aparține procurorilor militari din cadrul DNA, notează Monitorul de Suceava.

Înainte de a fi dus la audieri, o echipă din București a derulat două percheziții, una la locuința lui Florin Constantin Timu și cealaltă la sediul SIPI Suceava, situat în clădirea unde funcționează și Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava, mai notează sursa citată.

Dosarul instrumentat de procurorii militari din cadrul DNA este o disjungere a dosarului în care a fost trimis deja în judecată ofițerul Mihail Martin, din cadrul Serviciului Județean Suceava al Direcției Generale Anticorupție. În același dosar a mai fost trimis în judecată și comisarul-șef Radu-Ionuț Obreja, fostul șef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.