Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA pierde un proces cu un baron local! Tocmai a fost ELIBERAT

DNA 1

DNA a pierdut procesul cu un baron local! Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Buzău, Cristinel Bîgiu, scapă de arest. Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia acestuia la decizia Tribunalului Călăraşi privind menţinerea arestării preventive şi a dispus plasarea lui în arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Curtea de Apel Bucureşti a dispus punerea în libertate de îndată a inculpatului şi plasarea lui în arest la domiciliu începând de astăzi. Decizia, care este definitivă, este valabilă şi în privinţa lui Florin Colgiu, arestat preventiv în acelaşi dosar. Curtea de Apel Bucureşti a admis în această după-amiază contestaţia lui Bîgiu împotriva deciziei Tribunalului Călăraşi prin care era menţinută arestarea preventivă şi a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, au precizat surse oficiale.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în privinţa lui Florin Colgiu, arestat în acelaşi dosar, care urmează să plece la rândul lui din arest sub măsura arestului la domiciliu. Cristi Bîgiu a fost reţinut în după-amiaza zilei de 6 decembrie în urma unui flagrant organizat de procurorii DNA în parcarea blocului în care locuieşte, în timp ce primea mită. A doua zi, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, prelungit de instanţă la fiecare 30 de zile, şi confirmat şi după trimerea în judecată, în luna februarie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.