Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DNA 'SPARGE GRANIŢELE': Propunere surpriză aproape de România

Digi24.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Liderul partidului extremist ungar Jobbik, Gabor Vona, a anunţat marţi că, în cazul în care formaţiunea sa politică va câştiga alegerile parlamentare din 8 aprilie, va crea o agenţie anticorupţie pe modelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din România (DNA), va numi un nou procuror-general şi va abroga dreptul la imunitate al parlamentarilor, transmite MTI. Într-o întâlnire cu simpatizanţii Jobbik desfăşurată la Bekes, în sud-estul ţării, Vona a subliniat că partidul său este decis să stopeze corupţia, să soluţioneze problemele din sistemul public de sănătate şi să creeze un sistem de pensii echitabil, conform Agerpres.

Citeşte şi: Renate Weber DESFIINŢEAZĂ din temelii legea anti-defăimare propusă de Dragnea: 'Mă bat cu ORICINE pentru dreptul la exprimare...'

El a estimat că în cazul unei prezenţe ridicate la vot în 8 aprilie sunt şanse ca partidul Fidesz, aflat în prezent la guvernare, să piardă puterea. În opinia liderului Jobbik, cea mai mare problemă a Ungariei este emigraţia - despre care guvernului condus de Viktor Orban 'nu îi pasă', potrivit lui Gabor Vona - şi nu imigraţia.

Citeşte şi: Consiliul Concurenţei le-a pus GÂND RĂU cartelurilor: Sistem de MILIOANE, în parteneriat cu STS

Drept reacţie, partidul Fidesz a afirmat că Gabor Vona este 'însetat de putere' şi capabil de orice în schimbul banilor. Formaţiunea de guvernământ l-a acuzat pe liderul Jobbik că este 'omul lui Soros', susţinând că în Jobbik nu se poate 'avea încredere atunci când este vorba de protejarea Ungariei'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.