Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dobrogea Sud a pierdut dramatic finala mică a campionatului național de handbal masculin

minge handbal

Final tensionat la Turda, unde Dobrogea Sud a pierdut dramatic meciul pentru medaliile de bronz, scor 26-27 cu Potaissa. Președintele Rudi Stănescu a vrut să scoată echipa de pe teren, ca protest la deciziile luate de Ștark și Ștefan. ”Maniera de arbitraj a fost catastrofală, este al patrulea meci când ne fură acești arbitri! Vom face memoriu, dar știm că nu se va întâmpla nimic!”, spune Stănescu, anunță reporterntv.ro.

Meciul 3 al finalei mici a Ligii Naționale de handbal masculin a avut un final dramatic. După ce au condus toată partida, constănțenii s-au văzut egalați, iar gazdele au luat conducerea prin Cântec, 27-26.

La atacul următor, arbitrii Bogdan Stark și Romeo Ștefan au dictat fault în atac la Rakcevic și n-au validat golul lui Celica, iar mingea le-a revenit turdenilor care au beneficiat de trecerea timpului, fără a se fluiera joc pasiv. Adomnicăi a încercat fără succes să amenințe poarta și a primit imediat fault la 9 metri. A fost momentul în care Rudi Stănescu a răbufnit și a vrut să scoată echipa de pe teren, când mai rămăseseră 6 secunde de joc, cu gazdele în atac.

CSM a cerut rejucarea meciului 2 al finalei cu Dinamo, tot din cauza unor erori de arbitraj, iar constănțenii vor protesta și ei oficial pentru ce s-a întâmplat la Turda, dar sunt siguri că memoriul va fi ignorat ca și cel făcut după meciul 3 cu Dinamo, din semifinale. Constănțenii au hotărît totuși să joace finalul pentru a evita o suspendare din partea federației. S-a terminat 27-26, după ce Sijan a apărat o ultimă aruncare. Potaissa încheie campionatul pe locul 3, iar Dobrogea Sud pe locul 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.