Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doctorița Adina Alberts se adaptează în vremuri de pandemie și oferă servicii medicale la domiciliu sau la birou

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts a anunțat că oferă servicii medicale la domiciliu. Gama serviciilor este variată, de la examinarea și îngrijirea plăgilor de diferite etiologii și până la testare pentru Covid-19.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Cu entuziasm vă anunț că începând de azi demarăm un proiect la care lucrez de câteva luni, un proiect de suflet cu mare impact asupra sănătății noastre, a tuturor. Este vorba de SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU.

În contextul pandemic actual în care accesul la sănătate este îngrădit nepermis de mult, eu vă ofer ALTERNATIVA, și anume o gamă de servicii medicale de nișă care se pot efectua în propriul dvs domiciliu. Sau la birou. De asemenea vă ofer pachete de servicii de îngrijiri la domiciliu pentru părinții sau bunicii dvs, servicii care cuprind monitorizarea periodică a funcțiilor vitale, ale unor constante sanguine, examinarea și îngrijirea plăgilor de diferite etiologii, îngrijirea "piciorului diabetic", a escarelor, a tulburărilor trofice tegumentare. Oferim îngrijiri pentru pacientul oncologic sub stricta supreveghere a medicului curant. Oferim tratamente de elongații de coloană vertebrală pe baza rețetelor eliberate de medicii de specialitate. Efectuăm tratamente injectabile pe baza rețetelor eliberate de medicul de familie. Oferim testare Covid. Monitorizăm si aplicăm tratamentele injectabile pacienților Covid. Închiriem concentrator de oxigen. Recoltăm analize

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Deocamdată activăm doar în București și Ilfov.

Lunar vom oferi 5 terapii de îngrijire la domiciliu, unor persoane fără posibilități financiare, în regim de gratuitate totală, costurile acestora fiind acoperite din donații”, a declarat Adina Alberts.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.