Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENT Asta este lista DEZASTRULUI: 60 de orașe și municipii sunt în SCENARIUL ROȘU, alături de peste 350 de alte localități

TWITTER
restrictii romania

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a transmis, vineri, că 417 localităţi au rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3 la mie, 60 fiind municipii şi oraşe. Capitala şi 11 dintre municipiile reşedinţă de judeţ au peste 3 cazuri la mia de locuitori. O localitate din judeţul Cluj-Napoca are cea mai mare incidenţă din ţară, respectiv 12,08 la mie.

LISTA COMPLETĂ poate fi citită AICI

Potrivit GCS, 60 de municipii şi oraşe din întreaga ţară au rata de infectare la 14 zile mai mare sau egală cu 3. De pe această listă, oraşul Slănic din judeţul Prahova are cea mai mare rată de infectare, respectiv 6,37 la mie.

Se află pe listă Capitala, cu 3,77 la mie, dar şi 11 dintre municipiile reşedinţă de judeţ. Cea mai mare rată de infectare dintre reşedinţele de judeţ o are Timişoara, 5,35 la mie.

De asemenea, GCS anunţă că mai sunt în scenariul roşu alte 357 de localităţi. Cea mai mare rată de infectare la 14 zile este în localitatea Cătina din judeţul Cluj, unde, la o populaţie de 1.655 de persoane s-au înregistrat 20 de cazuri de infectare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.