Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Document halucinant - Clotilde Armand anunţă Spitalul de Copii, cu trei zile înainte, că îl lasă fără pază / UPDATE

spitalul de copii grigore alexandrescu

Primăria Sectorului 1, sub semnătura primarului Clotilde Armand, a transmis Spitalului Clinic de Urgenţe pentru Copii "Grigore Alexandrescu", luni, 28 iunie, o adresă prin care informează unitatea medicală că de la 1 iulie nu îi va mai fi asigurată paza.

UPDATE: Ulterior primarul a negat documentul și a spus că paza spitalului va fi în continuare asigurata.

"Prin prezenta că informăm că procedurile privind predarea unităţii sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârşitul lunii curente.

Conform celor menţionate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti nu mai poate asigura finanţarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgenţe pentru Copii "Grigore Alexandrescu" începând cu data de 01.07.2021.

Vă rugăm să întreprindeţi toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea sanitară menţionată", se arată în documentul semnat de Clotilde Armand.

Spitalul "Grigore Alexandrescu" este cel mai mare spital de copii din ţară.

La propunerea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, consilierii locali au adoptat la începutul anului  o hotărâre prin care renunță la administrarea a patru unității sanitare: Spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie, Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu", Spitalul de Urgență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice.

Proiectul aprobat prevede că "Se aprobă transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale, în administrarea unităților sanitare publice respective, conform Anexei nr. 1 la prezenta hotărâre". În hotărâre nu se precizează cine va finanța în continuare cheltuielile de funcționare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.