Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Documente despre cele mai mari vedete mondiale au fost capurate de hackeri: Secrete despre Lady Gaga și Donald Trump, Madonna și Drake, LeBron și Sofia Vergara

hackermoon.com
hack software

Grupul de hackeri cunoscut sub numele REvil, care a sustras săptămâna aceasta date din serverele companiei Grubman Shire Meiselas & Sacks, a publicat mai multe documente legate de Lady Gaga şi Donald Trump, iar firma de avocatură a anunţat că nu va plăti răscumpărarea de 42 de milioane de dolari.

Site-ul companiei Grubman Shire Meiselas & Sacks a fost atacat în urmă cu câteva zile, iar hackerii susţin că au intrat în posesia a 756 de gigabiţi de informaţii, inclusiv contracte şi adrese personale de e-mail, scrie news.ro.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare

Între clienţii firmei se numără Lady Gaga, Elton John, Madonna, Robert De Niro, Barbra Streisand, Barry Manilow, Rod Stewart, Lil Nas X, The Weeknd, U2, Drake, Andrew Lloyd Webber, Priyanka Chopra, Sofia Vergara, Activision, Inc, Sony Corp, LeBron James şi Mike Tyson.

Joi, hackerii au distribuit primele dovezi - documente legate de activitatea cântăreţei Lady Gaga. După asta, ei l-au anunţat pe Donald Trump că au găsit „o tonă de rufe murdare” în e-mailurile lui. O sursă apropiată companiei a confirmat pentru revista Rolling Stone că firma nu avea niciun fel de legătură cu preşedintele.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

În cele 169 de e-mailuri dezvăluite nu există ceva condamnabil. Doar câteva fac referire la Donald Trump, însă este vorba despre trimiteri făcute la adresa lui în emisiuni TV şi reclame şi în interviul acordat de el Barbarei Walters în 2015.

Un purtător de cuvânt al companiei a transmis că hackerii cer 42 de milioane de dolari răscumpărare. „Colaborăm direct cu agenţii federali pentru a rezolva situaţia”.

Citește și: Cristoiu, atrage atenția: ‘Falimentul nu vizează multinaționalele, tefeliștii, bugetarii, ci clasa de mijloc’

„Am fost informaţi de experţi şi de FBI că negocierile sau plata recompensei către terorişti este o încălcare a legii. Chiar şi în cazurile în care au fost plătite răscumpărări, infractorii au dezvăluit oricum documentele”, a declarat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.