Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOCUMENTUL pentru care DNA a pus-o sub acuzare pe Sevil Shhaideh. Cine a mai semnat/ FOTO

semnaturi sevil

STIRIPESURSE.RO prezintă documentul pentru ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh a primit calitatea de suspect din partea procurorilor DNA.

Hotărârea de Guvern H.G. 858/2013 din 6 noiembrie 2013 este semnată de Sevil Shhaideh, în locul lui Liviu Dragnea, de ministrul Finațelor, Daniel Chițoiu, de ministrul Apelor, Lucia-Ana Varga, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, de Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc și de Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea. Comunicatul DNA precizează că miniştrul Justiţiei şi cel al Finanţelor ar fi avut obiecţii.

Vezi şi: OFICIAL! DNA a făcut ANUNȚUL: Sevil Shhaideh, acuzată în dosarul 'Belina'

Vezi şi: DNA dezvăluie jocurile din Guvernul Ponta: Cine sunt miniştrii care s-au opus trecerii lacului Belina la CJ Teleorman

În ciuda numeroaselor semnături, doar Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb (a aflat din presă de acțiunea DNA nefiind nici măcar informată) sunt vizate de DNA. Victor Ponta şi Robert Cazanciuc au fost audiaţi, dar nu au fost puşi sub acuzare, iar ceilalţi semnatari nu au fost nici audiaţi.

DNA le acuză pe cele două membre ale Guvernului că au conspirat pentru trecerea Lacului Belina din proprietatea Apelor Române în proprietatea CJ Teleorman, prin Hotărâre de Guvern. Totul pentru ca, ulterior, lacul să fie dat în administrare unei firme private.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.