Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon ar putea rămâne în curând fără deputăție, sugerează Igor Grosu

stiri.md
Igor Dodon

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, lasă să se înțeleagă că liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, ar avea zile numărate în forul legislativ de la Chișinău.

După ce Igor Dodon s-a plâns că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, deoarece actuala guvernare refuză să cumpere de la ruși cel puțin 700.000 de doze de Sputnik V, spicherul Grosu a ținut să-i dea o replică, transmite Știri.md cu referire la ziarulnațional.md.

„Deocamdată colegul meu Igor Dodon”, a spus Grosu în cadrul emisiunii „Bună seară”, moderată de Mircea Surdu. Jurnalistul l-a întrebat pe Grosu de ce „deocamdată”. Președintele Parlamentului a evitat să ofere mai multe detalii.

„Cine-l crede pe Dodon, să-i poarte pălăria. A spus că se vaccinează atunci când a venit primul lot (de Sputnik V). El a mai zis că va fi primul care se va vaccina, ca să dea exemplu cetățenilor.

A mai apărut în campania electorală într-un rând la un maraton. Dar a venit, a făcut două poze și a plecat. El face un deserviciu oamenilor.

Da, o să depunem efortul să aducem și acel vaccin. Nu este simplu să-l aduci, deoarece și în țara de origine e un deficit de vaccin. Dar avem vaccin testat, aprobat. Eu am folosit un tip de vaccin, soția mea un alt tip de vaccin.

Dar de câte ori se plimbă el prin destinația lui specială (Moscova - n.r.) cred că se putea vaccina nu o dată, dar de 20-30 de ori. Omul nu-și face un deserviciu doar lui, dar un deserviciu oamenilor”, a precizat Grosu.

De menționat că și Igor Dodon a lăsat să se înțeleagă că ar putea să plece din Parlament. Declarația a fost făcută miercuri, 22 septembrie, în cadrul unei emisiuni de la Publika Tv.

„Mie îmi place mai mult să fiu alături de oameni decât să stau în Parlament. Dacă la o anumită etapă va trebui să ajut oamenii dintr-o altă postură decât cea de deputat, atunci eu pot lua această decizie. Statutul de deputat nu-ți permite să te ocupi cu altceva. Dar, deocamdată, acest subiect nu e pe ordinea de zi”, a spus Dodon.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.