Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dodon denunță `manipulari grosolane`: Nimeni nu mi-a interzis sa vorbesc cu presa

Deschide.md
Igor Dodon

Ex-președintele țării, Igor Dodon, a venit cu o reacție după ce procurorul Petru Iarmaliuc a anunțat că acesta a primit interdicție la discuții cu alte persoane, decât cele care locuiesc cu el.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Dodon menționează că nu i-a fost interzisă comunicarea cu presa, transmite Știri.md.

"Se pare că asistam din nou la manipulări grosolane și falsuri din partea procurorilor.

Astăzi magistrații Curții de Apel au declarat, după deliberări de mai mult de 2 ore, că mențin arestul meu la domiciliu în aceleași condiții, fără interzicerea de a comunica cu presa și cu orice persoane, cu excepția persoanelor vizate în dosar.

Luni ne va fi prezentat dispozitivul (decizia) judecății, pe care îl vom face public și vom veni cu comentarii suplimentare despre presiunile ilegale și jocurile politice ale procurorilor", a comentat Igor Dodon.

Amintim că procurorul Petru Iarmaliuc a anunțat că Curtea de Apel a respins recursul avocaților lui Igor Dodon, care au cerut eliberarea fostului șef de stat. În schimb, a fost admis parțial recursul procurorilor și Igor Dodon a primit interdicție la discuții cu alte persoane, decât cele care locuiesc cu el.

Fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost reținut pe 24 mai 2022, de ziua Maiei Sandu, pentru 72 de ore, pe 4 dosare penale, printre care trădare de patrie, corupție sau îmbogățire ilegală.

Ulterior, judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu pe Igor Dodon, iar pe cumnatul acestuia, bănuit în dosarul de îmbogățire ilicită, drept complice, a fost arestat în Penitenciarul 13.

Igor Dodon a respins toate acuzațiile care i s-au adus și a declarat că poate proba fiecare sumă de bani care a fost ridicată de procurori din casa sa, acestea fiind legal acumulate din salariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.