Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adolescenți s-au înecat în râul Siret

www.youthkiawaaz.com
râu

Doi adolescenţi cu vârste de 15 ani şi, respectiv, 16 ani, din judeţul Neamţ, s-au înecat, în ultimele 24 de ore, în râul Siret, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru. 

Potrivit acestuia, cei doi tineri au mers la scăldat, însă au dispărut în apele râului Siret, fiind recuperaţi în urma unor intervenţii ale pompierilor ISU.

Liviu Dragnea face ANUNȚUL: Lege nouă a pensiilor, la finalul anului


Primul înec a avut loc duminică după-amiază pe raza localităţii Gâdinţi, victimă fiind un adolescent de 15 ani. La faţa locului s-au deplasat nouă pompieri militari de la Detaşamentul de pompieri Roman, care au intervenit cu două bărci pneumatice, reuşind recuperarea corpului neînsufleţit al minorului după peste două ore de căutări. 

Ulterior, un adolescent de 16 ani a dispărut tot în Siret, pe raza localităţii Ion Creangă. Pompierii din Roman l-au căutat până duminică seară, când au întrerupt operaţiunile din cauza întunericului. Corpul neînsufleţit al adolescentului a fost recuperat abia luni dimineaţă. 

Acesta este cel de-al treilea deces din ultimele trei zile, după ce vineri un tânăr de 19 ani a murit înecat în râul Moldova, în zona localităţii Cordun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.