Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adulți și doi copii, din Bihor, au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

AGERPRES
spital 112 smurd

Doi adulți și doi copii au ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, intoxicați cu monoxid de carbon într-un apartament din Aleșd, județul Bihor, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Bihor, în noaptea de miercuri spre joi, locatarul unui apartament de la etajul 1 al unui bloc de locuințe din Aleșd a sunat la 112, sesizând că atât el, cât și ceilalți membri ai familiei se simțeau rău.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean au mers la locul indicat și au evacuat urgent familia din apartament.

Cei doi adulți și doi copii erau în stare de semiconștiență, în urma intoxicării cu monoxid de carbon de la o sobă cu acumulare de căldură, neracordată la coșul de fum.

Cei doi soți (ambii în vârstă de 43 de ani) au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Spitalului Clinic Județean Oradea, iar copii acestora (o minoră în vârstă de 16 ani și un băiat de 17 ani), la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.