Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi adulţi şi un copil în vârstă de 11 luni au ajuns la spital în urma unui accident rutier

lapresse.tn
accident

Doi adulţi şi un copil în vârstă de 11 luni au ajuns la spital, miercuri, în urma unui accident rutier petrecut pe DN13 E60, în afara localităţii Vânători, în care au fost implicate două autoturisme, scrie Agerpres.

"Astăzi, în jurul orei 13.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe DN13 E60, în afara localităţii Vânători. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe DN13 E60, în afara localităţii Vânători, la km 100+310 m, se pare că o femeie, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Sighişoara-Braşov, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din direcţia opusă, respectiv Braşov- Sighişoara, de către un bărbat. În urma accidentului au rezultat trei victime, rănite uşor la prima vedere, respectiv cei doi conducători auto, precum şi un minor de 11 luni, pasager în autoturismul condus de femeie, toţi fiind transportaţi la unitatea spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Citește și: Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea Legii nr.364/2004 privind organizarea și funcționarea poliției judiciare

Potrivit IPJ Mureş, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a precizat că la locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, elicopterul SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. 

ISU Mureş a precizat că niciuna dintre victime nu a fost încarcerată, iar pe toată durata intervenţiei s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a anunţat că în prezent traficul se desfăşoară normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.